14 Ekim Tarihli Atama Kararları Açıklandı!

14 Ekim Tarihli Atama Kararları Açıklandı!
14 Ekim Tarihli Atama Kararları Açıklandı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmî Gazete üzerinden 14 Ekim tarihli atama kararı açıklandı. Bakanlık Cumhurbaşkanlığı strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü’ne ilişkin atama gerçekleşmiş oldu. 23.03.2020 tarihli ve 7248 sayılı Kanunun geçici birinci maddesinde belirtilen komisyon ekli listede yer alan kişilerin Başkan ve üyeler olarak belirlenmesi sureti ile kurulmuş olduğundan atamalar da bu kapsamda gerçekleşti. İşte detaylar…

Atama Görevleri

13/10/2020 tarihli ve 2020/439 sayılı kararın eki görev adı olarak ilk olarak Başkan Adalet bakan yardımcısı Zekeriya Birkan’ın ataması gerçekleşti. Bunun dışında Üye Adalet Bakanlığı adli sicil ve istatistik genel müdür olarak atama gerçekleşti. Ayrıca Üye cumhurbaşkanlığı Devlet arşivleri bakanı ataması yapıldı. Beraberinde üye Hazine ve Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşaviri ve Genel Müdür kapsamında da bir atama oldu.

Üye İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri genel Müdürü ataması gerçekleşti.  Üye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü olarak ve Üye Çevre Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü tarafından da atamalar oldu. Bakıldığında Aile Çalışma Sosyal Hizmetler Bakanlığı ataması da açık olan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü kapsamında Mustafa Ozaşık ataması gerçekleşmiştir.

Kimler Atandı?

Dışişleri Bakanlığında açık olan kadrolara da atama yapıldı. Amerika Genel Müdür Yardımcılığına Ramis Şen, Araştırma Genel Müdür Yardımcılığına Yusuf Turan Çetiner, Çok Taraflı Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığına ise Rauf Alp Denktaş, Güney Asya Genel Müdür Yardımcılığına Ufuk Gezer, Güvenlik ve İstihbarat Genel Müdür Yardımcılığına Mesut Koç ‘un ataması yapıldı.

14 Ekim Tarihli Atama Kararları Açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın