Kırıkkale Merkez Öğretmenevi 2 Personel Alımı Yapılacağı Açıklandı

Kırıkkale Merkez Öğretmenevi 2 Personel Alımı Yapılacağı Açıklandı
Kırıkkale Merkez Öğretmenevi 2 Personel Alımı Yapılacağı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü alınacak 2 personelin 1 garson ve 1 usta öğretici (pastacılık, tatlıcılık ve şekerlemecilik) olarak istihdam edileceğini belirtiyor.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya İŞKUR internet adresi üzerinden İş Arayan linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

Garson için aranan nitelikler

En az ve en fazla İlk Öğretim mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak, Servis elemanı ustalık ve usta öğreticilik belgelerine sahip olmak, diksiyon belgesi olmak, MEB onaylı hijyen belgesi ve iş sağlığı ve güvenliği belgesine sahip olmak, iş hayatında iletişim belgesine sahip olmak ve Kırıkkale ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak (tercih sebebidir) şartları aranmaktadır.

Usta Öğretici için aranan nitelikler

En az ve en fazla İlk Öğretim mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak, Pasta ve tatlı ustalık belgesine sahip olmak, diksiyon belgesi olmak, MEB onaylı hijyen belgesine sahip olmak, iş hayatında iletişim belgesine sahip olmak ve Kırıkkale ili belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak (tercih sebebidir) şartları aranmaktadır.

Adaylar için son müracaat tarihi 24 Şubat 2020’dir.

Adaylardan istenen belgelerin 24 Şubat 2020 tarihine kadar Kırıkkale Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne elden teslim edilmesi gerekmektedir. (evrakları belirtilen sürede teslim etmeyen adaylar kura çekilişine katılamayacaktır.)

Aday alımları noter kura çekimi ve mülakat ile yapılacaktır. Şartları tutan ve belgeleri tam olan adaylar arasından 28 Şubat 2020 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Kırıkkale Öğretmenevi’nde yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numaraları 00005411867 ve 00005411730’dur.

Kırıkkale Merkez Öğretmenevi 2 Personel Alımı Yapılacağı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın