Darphane 16 Kadrolu İşçi Alımı Sona Eriyor

Darphane 16 Kadrolu İşçi Alımı Sona Eriyor
Darphane 16 Kadrolu İşçi Alımı Sona Eriyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Yılı kamu personeli alımları kapsamında kamu kurumları ve belediyeler ilan yayınlamaya devam ediyor.

Alımı yapılacak unvanlar 2 farklı unvanda olduğu belirtildi. Alımı yapılacak unvanlar ise 11 Plastik baskıcısı işçisi ve 5 matbaa işçisi alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Yayınlanan ilana Hazine Ve Maliye Bakanlığı darphane ve damga matbaası genel müdürlüğü 16 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Alımlar için bu gün son gün. Başvuru yapacak adaylar Bu Gün Saat 17.00 Da başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi internet adresi üzerinden T.C kimlik ve şifre ile giriş yaptıktan sonra başvuru yapabileceklerdir. Başvurular online olarak elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Şahsen veya posta yolu ile başvuru yapacak ile başvuruları kabul edilmeyecektir.

Plastik Bakıcı için İŞKUR ilan numarası: 00005885654

Matbaa İşçisi İçin İŞKUR İlan numarası: 00005885653

Adaylarda Aranan Şartlar

Plastik Bakıcı İşçisi Alımı: 18 Yaşını tamamlamış olma, Lise ve dengi okullardan mezun olma,  Askelik ile ilişiği bulunmama, Akıllı kart üretim konusunda sertifikaya sahip olma, vardiyalı çalışma sistemine uygun, gelişime açık, disiplinli ve düzenli, gelişime açık şartları ile 11 Plastik Bakıcı işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

Matbaa İşçisi: 18 Yaşını tamamlamış olma, Lise ve dengi okullardan mezun olma,  Askerlik ile ilişiği bulunmama, 30 yaşını tamamlamamış olma, vardiyalı çalışma sistemine uygun, gelişime açık, disiplinli ve düzenli, gelişime açık şartları ile 5 Matbaa işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

Darphane 16 Kadrolu İşçi Alımı Sona Eriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın