VGM 10 Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Alınıyor

VGM 10 Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Alınıyor
VGM 10 Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Alınıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı ilanında Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Vakıflar Genel Müdürlüğü teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 Silahlı Güvenlik Görevlisi ve 2 temizlik görevlisi olmak üzere toplamda 10 adet sürekli işçi alımı başvuru şartları ve ayrıntıları yer alıyor.

Başvuru Şekli, Tarihi ve Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 sürekli işçi alımı başvuru tarihi olarak 7 ile 10 Ağustos 2020 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Posta ile yapılan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı açıklandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 Sürekli İşçi Alımı Başvuru Şartları

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü 10 sürekli işçi alımı başvuru şartları arasında;

İlanda belirtilen pozisyonlar için ilanın açıldığı Sivas şehrinde ilan tarihi ile ikamet ediyor olma, Başvurunun son günü itibari ile 35 yaşının doldurmamış olma, İhtiyaç halinde vardiyalı çalışmaya engel bir durumunun olmaması, Erkek adayların askerlik ile ilişiğin olmaması, Silahlı Güvenlik görevlisi kadrolarına başvuracak olan adaylar için 5188 sayılı kanun gereği silahlı özel güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak şart.

VGM Silahlı Güvenlik görevlisi kadrolarına başvuracak olan adaylar için erkelerde en az 167 cm, kadınlarda ise 160 cm boya sahip olma, Silahlı Güvenlik görevlisi kadrolarına başvuracak olan adaylar için en az orta öğretim mezunu olmak şart.

VGM Temizlik görevlisi kadroları başvuruları için en az ilköğretim en fazla ortaöğretim mezunu olma yer alıyor.

Adaylar İŞKUR üzerinden 00005611818 ve 00005611836 numaralı iş ilanlarına başvuru yapacaktır.

Sözlü Mülakat ve Uygulamalı Sınav Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 sürekli işçi alımı sözlü mülakat ve uygulamalı sınav tarihi online yapılan başvurular arasında ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar arasında noter kurası ile alım sayısının 4 katı olacak şekilde belirleniyor. Kura çekimi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 10,00’da Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi konferans salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek olup dileyen adaylar kura çekimini canlı olarak izleyebilecekler. Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü internet sitesinden ilan edileceği bilgileri yer alıyor.

VGM 10 Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Alınıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın