10 Kamu Kurumu 631 Personel, Memur ve Kamu Personeli Alımı Başvuruları

10 Kamu Kurumu 631 Personel, Memur ve Kamu Personeli Alımı Başvuruları
10 Kamu Kurumu 631 Personel, Memur ve Kamu Personeli Alımı Başvuruları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Kamu Kurumu 631 Memur, Personel ve Kamu Personeli Alımı İlanları

Kurum listeleri ile beraber müracaat kılavuzlarına kolay ulaşım için her haberin başlığına (mavi yazan) link adresleri yerleştirilmiştir. Başlığa tıklayan aday o alımla alakalı tüm ayrıntılara ulaşabilir. Başvuru yerleri, şekilleri ve tarihleri ayrıntılarda yer almaktadır.

Merkez Bankası 40 Uzman Yardımcısı Alımı

Merkez Bankası 40 memur alımı yapıyor. Alımı yapılacaklar için müracaatlar başladı. Banka kamu personeli olma koşulları neler? Banka müracaatları 4 Ekim 2021 tarihi bitimine kadar yapılacak.

İŞKUR Danışma Memuru Alımı

İş Kurumu 2 danışma kamu personeliu alımı yapılacağı açıklandı. Başvuruları 28 Eylül 2021 tarihi bitimine kadar elektronik ortamda yapılacak. Türkiye İş Kurumu alımı Bilişim Teknolojileri Destek birimine yapacaktır.

Dışişleri Bakanlığı Sekreter Alımı

Dışişleri Bakanlığı ilanlarına müracaat ve istihdam nasıl yapılacağı kılavuz biçiminde sunuldu. En az lise mezunu olan adaylar müracaatlarını nasıl yapacak. Yurtdışına istihdam edilmek üzere 2 sekreter alımı yapılacağı açıklandı.

HSK 10 Memur Alımı

Hakimler ve Savcılar Kurulu 10 memur alımı yapacağını duyurdu. Alımı yapılacak veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile hizmetli alımı yapılacak. Başvuru formu sunuldu.

İŞKUR İSDEP Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu Proje Uygulama Desteği İçin Bireysel Danışmanlık Hizmetleri Alımı memur alımı duyurusu yayınladı. Yayınlanan ilana göre İŞKUR İSDEP müracaatları 28 Eylül 2021 tarihi bitimine kadar yapılacak.

Adalet Bakanlığı Devlet Memur Alımı

Adalet Bakanlığı 8 Bin 772 TL maaşlı memur alımı için ilan açıklama yapıldı. Bakanlık personel alımında müracaatlar bugün başladı. 24 Eylül 2021 tarihi son olarak açıklanmıştır.

İstanbul Beklikdüzü 10 Zabıta Memuru Alımı

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı bünyesine 10 kamu personeli alımı açıklandı. Başkanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada Belediye Başkanlığına KPSS puanı baz alınarak Genel İdare Hizmetleri sınıfında çalıştırılacak kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Gaziantep 50 Zabıta Alımı

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 50 zabıta kamu personeliu alımı yapacak. Başvuruları Türkiye Genelinden nasıl alınacağı ayrıntıları sunuldu.

Çukobirlik Devlet Memuru Alımı

Çukobirlik Genel Müdürlüğü devlet kamu personeliu alımı yapıyor. 27 Eylül 2021 tarihi bitimine kadar müracaat kabul ediyor.

Diyanet 47 Hizmetli Alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı 47 kamu personeli alımı yapıyor. En az lise mezunu olan adaylar müracaatlarını nasıl ve hangi koşullarda yapacak.

10 Kamu Kurumu 631 Personel, Memur ve Kamu Personeli Alımı Başvuruları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın