12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları

12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları
12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 Kamu Kurumu 1638 Memur Alımı, Personel Alımı ve Kamu Personeli Alımı Duyurusu

12 kamu kurum ve kuruluşları 1638 kadroya eleman alımı yapıyor. Kamu personeli alımı ve kamu personeli alımı müracaatları alınmaya başlandı. Bazı alımlarda müracaatlar başlamadı. Kılavuzu yayımlanan ilanlara nasıl müracaat yapılacağı ayrıntıları sunuldu.

Her kurum başlığında o haberin özel müracaat koşulları ve kılavuzları yer almaktadır. Haberin içine girerek tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Diyanet 40 Hizmetli Alımı

Diyanet işleri Başkanlığı tarafınca boş kontenjanlara personel alımlarının yapılacağı ilana çıkarıldı. Paylaşılan ilanda alınacak boş kontenjan 47 kişi olduğu belirtildi. İş arayanlar için Diyanet İşleri Başkanlığı 47 memur alımı yapacak.

İstanbul Beylikdüzü 10 Memur Alımı

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı bünyesine 10 kamu personeli alımı açıklandı. Başkanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada Belediye Başkanlığına KPSS puanı baz alınarak Genel İdare Hizmetleri sınıfında çalıştırılacak kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı 26 Kamu Personel Alımı

Adalet Bakanlığı 26 sözleşmeli memur alımı için iki ilan birde yayınladı yayımlanan ilanın ilki 8 kişi ve ikinci olan 18 kişi olarak yayınlandı.

Merkez Bankası 40 Uzman Yardımcısı Alımı

Merkez Bankası 40 memur alımı yapıyor. Alımı yapılacaklar için müracaatlar başladı. Banka kamu personeliu olma koşulları neler olduğu sunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 350 Antrenör Alımı

Gençlik Spor Bakanlığınca memur alımı yapılacağı İŞKUR üzerinden ilana çıkarılmıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı 350 yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuracaklar için aranan şartlar neler? Kimler başvurabilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ülke genelinden müracaat koşullarını taşıyan kişiler arasından 50 devlet kamu personeliu alımı yapılacağı yerel yönetimler tarafından açıklandı.

Çukobirlik Müfettiş Yardımcısı Alımı

Çukobirlik Genel Müdürlüğü müfettiş yardımcısı alımı yapıyor. Başvuruları başlamış olup 27 Eylül 2021 tarihinde bitmiş olacaktır.

GSB 1350 Spor Uzmanı Alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1350 adet memur alımı müracaat kılavuzu yayınlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 şehirdeki müracaatları 13 Eylül 2021 tarihinde sona erecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 125 İtfaiye Eri Alımı

Antalya Büyükşehir Belediye 125 devlet kamu personeli alımı yapacak. Peki müracaat koşulları nelerdir ve nasıl müracaat yapılır? Belediye personeli alımı için müracaat kılavuzu sundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Kamu Personeli Alımı

MEB 6 branşta kamu eleman alımı müracaatsu almaya başladı. Bakanlık bu alınacaklara ortalama 5-10 000 TL maaş ödemesi yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı Sekreter Alımı

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarla kamuoyuna duyuruldu. Yeni kadrolara sözleşmeli memur alımı yapan bakanlık, ayrıntılar ve müracaat süreçlerinin eksiksiz yerine getirilmesini istiyor.

Kamu Gözetimi Kurumu Kamu Personel Alım

Kamu Gözetimi Kurumu Kamu Personeli Alımı sınavı yapacağını duyurdu. Sınav müracaatsu yapacaklar 150 TL sınav ücreti yatırarak müracaat yapabilecek.

12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın