2022 Millî Savunma Bakanlığı memur alımı

2022 Millî Savunma Bakanlığı memur alımı
2022 Millî Savunma Bakanlığı memur alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 MSB memur alımı başvuru şartları

1.    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmak ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

2.    Nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

3.    Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

4.    Aşçı alımı için ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

5.    Garson alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı Bar, Servis, Hosteslik, Turizm Endüstrisi Servis Hizmetleri dallarından mezun olmak ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

6.    Hizmetli alımı için Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

7.    Memur alımı için Adalet ön lisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak veya Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, önlisans programlarının birinden mezun olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) memur alımı başvuru bilgileri

•    Son başvuru tarihi resmi olarak 31.01.2022 olarak açıklanmıştır.

•    Başvuru işlemleri için aşağıda bulunan resmi devlet sitesi üzerinden işlem yapılması gerekiyor.

Başvuru yapmak için tıklayınız

Başvuru kılavuzu için tıklayınız

2022 Millî Savunma Bakanlığı memur alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın