500 Engelli Öğretmen Alım Başvurusu Başladı

500 Engelli Öğretmen Alım Başvurusu Başladı
500 Engelli Öğretmen Alım Başvurusu Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli eğitim bakanlığının yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam eedilmek üzere kişisel durumu engelli olan 500 öğretmen alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle “Ön başvuru” yapacaklardır. Ön başvuru aşamasında Tercih Başvurusu aşamasında başvuruda bulunamayacaktır. 

On başvuru yapmak isteyen öğretmen adayları 1 Şubat 2021 tarihinden 5 Şubat 2021 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Onay verilen adaylar için “tercih başvurusu “  11 Şubat 2021 tarihinde başlamış olup 15 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir. Atamalar ise 16 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır.

Adaylar Başvurularını Elektronik ortam üzerinde yapacaklardır.

Onun dışında şahsen müracaat veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylarda aranan genel şartlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları yerine getirmiş olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olma, E-KPSS 50 veya daha üstü puanlar almış olma, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 20.02.2014 tarihli ve 9 sayılı Kurul Kararına uygun olma, Pedagojik formasyon eğitimi sertifikası ile başvuru yapacak olanlar bakımından 1 Ocak 2021 tarihinden önce pedagojik formasyon eğitimi programını tamamlamış olma, Daha önce herhangi bir ceza yüzünden Devlet kurumlarından çıkarılmış olmama, Herhangi Bir SGK kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, Yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca, yükseköğrenimlerinin ve/veya pedagojik formasyon belgelerinin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denkliği kabul edilmiş olma
Adaylardan istenilen genel şartlardır.

Tüm bilgileri öğrenmek için başvuru kılavuzuna başvurabilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu.

500 Engelli Öğretmen Alım Başvurusu Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın