7 Personel Alımı Başvuru Tarihi Değişti

7 Personel Alımı Başvuru Tarihi Değişti
7 Personel Alımı Başvuru Tarihi Değişti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yapılan açıklamaya göre alınacak 7 personelin 3 Uzman, 3 Destek Personeli ve 1 İç Denetçi olarak Bitlis, Hakkari, Muş ve Van illerinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan hükümlü bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, Görevini devamlı yapmaya engel bir durumu olmamak ve  Askerlikle ilgisi bulunmamak (yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak) şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar için başvurular 4 Mayıs 2020 tarihinde başlayacak ve 15 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece kurum internet sitesinden yapılacaktır. Kurum internet sitesinde bulunan başvuru formu eksiksiz bir şekilde doldurulacaktır. Başvuruda istenen belgelerin taratılıp Online başvuru sırasında ilgili başvuru bölümlerine eklenecektir. 

Mülakata katılacak adayların ilanı 22 Mayıs 2020 tarihinde yapılacaktır.

Adaylardan istenen belgeler

Özgeçmiş ve fotoğraf, Son başvuru tarihi itibarı ile geçerli KPSS sonuç belgesi, Adli sicil kaydı, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, İş tecrübesi gösterir belge, 
Sınav, Ajans Genel Sekreterliği’nde sözlü (mülakat) olarak yapılacaktır. Sözlü sınav tarihleri kurum internet sitesinde ayrıca duyurulacaktır.

Daha detaylı bilgiye başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

7 Personel Alımı Başvuru Tarihi Değişti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın