81 İlden KPSS İle İtfaiye Eri Alımı Gerçekleştirilecek

81 İlden KPSS İle İtfaiye Eri Alımı Gerçekleştirilecek
81 İlden KPSS İle İtfaiye Eri Alımı Gerçekleştirilecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurumları ve belediye başkanlıkları kamu personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Büyükşehir belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre Türkiye geneli 75 itfaiye eri alımı yapacak.

Diyarbakır Büyükşehir belediyesi ilanına göre Türkiye geneli 75 itfaiye eri alımı yapacak.

Başvuru Şekli Tarihi ve yeri

75 İtfaiye eri alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar boy ve kilo ölçümü yapılması gerektiğinden başvurularını şahsen müracaat ederek yapacaklardır. Başvuruda ikamet şartı aranmadığı için adaylar başvurularını yapabileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru formunu boy ve kilo ölçümü yapmak için Elazığ Yolu Yenişehir Mahallesi Yenişehir/Diyarbakır adresinde bulunan Ali Emiri Toplantı Salonuna (Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binasının Arkası)” adresine şahsen müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar 15 şubat 2021 tarihi ile 19 Şubat 2021 tarihleri arasında KPSS 60 puan ile ikamet şartı olmadan başvuru yapabileceklerdir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Belediyenin resmi internet adresinde yer alan başvuru formu, nüfus cüzdanı aslı veya fotokopisi, diploma-mezuniyet belgesi, resmi ÖSYM sitesinden temin edilen doğrulama kodlu 2020 KPSS sonuç belgesi, askerlik durum belgesi, sürücü belgesi aslı veya fotokopisi, biyometrik fotoğraf belgeleri istenilmektedir.

Şahsen müracaatlar gerçekleştirileceği için adaylar kendileri ile birlikte istenilen belgeleri de getire bileceklerdir.

İtfaiye Alımında Aranan Nitelikler

Aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erke adayların en az 1 67 cm boyunda, kadın adayların en az 1.50 cm boyunda olmaları gerekmektedir. Boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında en fazla 10 ve en az 10 kg’ den fazla farklın olmaması gerekmektedir. Adaylarda ayrıyeten C sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu.

81 İlden KPSS İle İtfaiye Eri Alımı Gerçekleştirilecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın