91 Saat Sonunda Gelen Mucize Kurtuluş

91 Saat Sonunda Gelen Mucize Kurtuluş
91 Saat Sonunda Gelen Mucize Kurtuluş
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’i vuran ve Tüm Türkiye’nin tek bir yürek olduğu depremden en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Bayraklı’dan tüm Türkiye’yi mutluluğa boğan bir mucize haberi daha geldi. Yaşanılan ölümlerin birçoğunun meydana geldiği Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında bir çocuğa sağ olarak ulaşıldığı görüntüler ülke genelinde büyük bir mutluluğa sebep oldu. 91 saat sonra ulaşılan çocuğun 3 yaşındaki Ayda Gezgin olduğu bilgisine ulaşıldı. Depremin üzerinden 4 gün geçmesine rağmen gelen mucize kurtuluş haberi yakınları hala enkaz altında olanların ve Tüm Türkiye’nin umutlarını yeşertti.

Bulaşık Makinası Hayat Kurtardı

İzmir Bölgesi eski futbol hakemlerinden Uğur Gezgin’in eşi Fidan Gezgin ile kızı Ayda Gezgin, yaşanan depremde Rıza Bey Apartmanı enkazı altında kalmıştı. Kurtarma ekipleri günlerdir enkaz altında kalan anne kıza ulaşmaya çalışıyordu. Herkesi sevince ve umuda boğan mucize haber bugün saat 10.00 sıralarında geldi. Enkaz üzerinde arama kurtarma çalışmaları yapmaya devam eden ekipler 3 yaşındaki Ayda Gezgin’e ulaşmayı başardı.

Bulaşık makinesinin yanında oluşan yaşam üçgeninde bulunan Ayda, depremin üzerinden geçen 91 saatin ardından sağ olarak enkazdan çıkartıldı. Çevrede bulunan halk ve kurtarma ekiplerinin alkışları eşliğinde ambulansa taşınan Ayda’ya burada ilk müdahalesi gerçekleştirildi. Daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük kızın durumunun iyi olduğu haberi alındı. Mucize kurtuluş görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması ile Türkiye genelinde çok büyük bir sevinç yaşandığı görüldü.

Küçük Ayda’nın Annesinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Küçük Ayda’nın mucizevi bir şekilde sağ olarak kurtarılması ile birlikte anneyi bulma konusunda umutları artan ekipler, bir süre sonra annenin cansız bedenine ulaştılar. Kötü haber, enkaz alanında büyük üzüntüye ve moral bozukluğuna neden olduğu görüldü. Küçük Ayda’nın annesi Fidan Gezgin’in mağaza müdürü olarak görev yaptığı, depremden 10 dakika önce kızı Ayda ile birlikte parktan eve döndükleri öğrenildi. Ekipler 4 adet enkazda arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

91 Saat Sonunda Gelen Mucize Kurtuluş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın