Avrupa Birliği Gençlik Ve Spor Merkezi 80 Personel Alımı

Avrupa Birliği Gençlik Ve Spor Merkezi 80 Personel Alımı
Avrupa Birliği Gençlik Ve Spor Merkezi 80 Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayınlanan Kamu Personeli alımı ilanına göre Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı’ na farklı niteliklerde 80 Sözleşmeli kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar 58Uzman Yardımcısı,2 Avukat, 15 Büro Görevlisi ve 5 Sekreter olmak üzere toplamda 80 adet boş kontenjana kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Sınav Başvuru Tarihi

Sınava başvuru yapacak adaylar için başvurular 26 Nisan 2021 tarihinde başlayacak olup en geç 17 Mayıs 2021 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde başvurular gerçekleştirile bilecektir.

Başvuru Şekli ve Yeri

Başvurular, Ajansın Başvuru kılavuzunda yer alan web adresli internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Başvuru için gerekli olan bilgiler ve elektronik ortamda iletilecek belgeler ile yapılacaktır.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Yükseköğrenim veya orta öğretim mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi Uzman Yardımcıları için YDS, Avukatlar için stajını tamamladığına dair belge ya da avukatlık ruhsatı, T.C. Kimlik Numarası,  Adli Sicil Belgesi, Yazılı özgeçmiş, Son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf belgeleri istenilmektedir.

Adaylarda Aranan Koşullar

Uzaman Yardımcısı: En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin Unvanın gerektirdiği bölümlerden mezun olma, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı ’ndan en az B düzeyinde puan almak,  2021 Yılı KPSS 70 puan almış olma şartları aranmaktadır.

Avukat: Avukatlık Stajını tamamlamış olma, KPSS P-3 grubundan en az 70 puan almış olma, şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Büro Görevlisi: En Az lise mezunu olma, KPSS P3 puan türünden70 almak şartları ile büro görevlisi alımı yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 maddesinde belirtilen genel şartları taşıma, 1 Ocak 2021 tarihi itibari ile 35 yaşından gün almamış olma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Avrupa Birliği Gençlik Ve Spor Merkezi 80 Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın