Adalet Bakanlığı 15 Stajyer Kontrolör Alımı Yapacak

Adalet Bakanlığı 15 Stajyer Kontrolör Alımı Yapacak
Adalet Bakanlığı 15 Stajyer Kontrolör Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 15 personelin Stajyer Kontrolör olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar başvurularını 30 Aralık 2020-8 Ocak 2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar kurum internet adresi üzerinden e-Devlet sistemine üye girişi yaparak elektronik başvuru yoluyla gerçekleştireceklerdir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylarda aranan nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Hukuk veya hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren siyasal bilimler, idarî bilimler, iktisat, maliye ve işletme alanlarında meslek için gerekli kültürü veren en az dört yıllık öğretim yapan yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak, 2019 ve 2020 yılında A Grubu Kadrolar için gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP9 ve KPSSP48 puan türlerinin herhangi birinden en az yetmiş (70) ve üzeri puan almış olmak, (Bu iki puan türünden alınan en yüksek puan üzerinden sıralama yapılacaktır), Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenecek belgeler

Adayların öğrenim bilgileri Yükseköğretim Bilgi Sistemi web servisleri aracılığı ile alınacaktır. Öğrenim bilgisi alınamayan veya hatalı görünen adayların ilgili kutucuğu işaretleyip öğrenim belgelerini PDF ya da JPEG formatında sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Adayların 2019 ve 2020 KPSS puanları ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacaktır, Adayların askerlik bilgileri e-Devlet üzerinden alınacaktır, Adayların detaylı özgeçmişlerini, fotoğraflarını (JPG, JPEG formatında) ve “Her türlü iklim ve yolculuk şartlarına dayanıklı olunduğuna” ilişkin yazılı beyanlarını (Ek-1 Beyan örneği) sisteme yüklemeleri gerekecektir, Ek-2 Güvenlik Soruşturması Formunun “UYARI” bölümünde belirtilen hususlara uygun olarak bilgisayar ortamında doldurulması, fotoğraf eklenerek çıktısının alınması ve ilgili bölümün imzalanması suretiyle taratılarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir (EK-2 formu dışında başka formun kullanılmaması gerekmektedir).

Başvuru kılavuzu.

Adalet Bakanlığı 15 Stajyer Kontrolör Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın