Adli Tıp Kurumu 3 Personel Alımı Yapıyor

Adli Tıp Kurumu 3 Personel Alımı Yapıyor
Adli Tıp Kurumu 3 Personel Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adli Tıp Kurumu tarafından Resmi Gazete’de yapılan açıklamada alınacak 3 personelin 2 Kimyager (İstanbul) ve 1 Biyolog (İzmir) olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru tarihi

Başvurular 25 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayıp 29 Ocak 2021 Cuma günü saat 17.00 itibarıyla sona erecektir.

Başvuru şekli ve yeri

Başvurular Adli Tıp Kurumunun resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru esnasında fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin pdf ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekmektedir. Başvuru işlemini uygun şekilde yaparak tamamlayan adaylara başvuru kayıt numarası sistem tarafından otomatik olarak verilecektir.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Son başvuru günü olan 29 Ocak 2021 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak (1 Ocak 1985 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir), Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkum olmamak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak şartları aranmaktadır.

Kimyager için aranan nitelikler (2 Personel)

İstanbul Merkez Teşkilatı kadrosunda istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının Kimya lisans programından mezun olmak, 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Biyolog için aranan nitelikler (1 Personel)

İzmir Adli Tıp Grup Başkanlığı kadrosunda istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının Biyoloji, Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji, Moleküler Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans programlarının birinden mezun olmak, 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru kılavuzu.

Adli Tıp Kurumu 3 Personel Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın