Adli Tıp Kurumu 60 Memur Alım İlanı Yayımlandı

Adli Tıp Kurumu 60 Memur Alım İlanı Yayımlandı
Adli Tıp Kurumu 60 Memur Alım İlanı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı merkez ve taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere; ilanda belirtilen nitelik ve kriterlere uygun bir şekilde 24 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 4 Kimyager, 9 Laborant, 18 Sağlık Teknikeri, 3 Tekniker ve 2 Aşçı kadrosu olmak üzere 60 memur alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Yapacak Adayların Taşıması Gereken Şartlar

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 60 memur alımına başvuru yapılması için belirtilen özel ve genel şartlar ise;İlanın son başvuru tarihi olan 18 Eylül 2020 tarihi itibari ile 35 yaşını tamamlamamış olmak şart.

24 VHKİ alımı için: İktisadi ve İdari Bilimler Programları, İktisadi Programlar, Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve Finans, Ekonomi ve İdari Bilimler veya Ekonomi ve İdari Bilimler Programları, Ekonomi- Yönetim Bilimleri Programları, İşletme-Ekonomi / İşletme-İktisat, Ekonometri, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, Finans ve Muhasebe, İşletme Ekonomisi, İşletme Yönetimi, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak.

4 Kimyager, 9 Laborant Patoloji ve tıbbi, 18 Sağlık Teknikeri odyometri, otopsi ve radyoloji, 3 Tekniker ve 2 Aşçı kadrosu için önlisans ve lisans düzeyinden belirtilen kadrolara uygun mezuniyet şartı aranmaktadır.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 60 Personel Alım Başvuru Tarihleri

Başvurular 7 Eylül Pazartesi günü saat 10,00’da başlayacak olup 18 Eylül 2020 saat 17,00 itibari ile biteceği ilanda yer alıyor. Başvurular Adli Tıp Kurumunun resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru esnasında fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin PDF ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekiyor. Adaylar başvuru takiplerini internet üzerinden yapacakları başvuru sırasında sistem tarafından otomatik olarak verilen başvuru kayıt numarası ile takip edebilecekler.

Başvuruların Değerlendirilmesi

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 60 memur alımına ilişkin başvuruların değerlendirilmesi sürecinde gerekli şartları taşıdığı tespit edilen adaylar arasında KPSS puan sıralamasına göre ilan edilen kadro sayısının 10 katı kadar aday sözlü sınava girme hakkı kazanıyor. İlan edilen tüm kadrolar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nın İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında yapılacak olup, sözlü sınav tarihleri resmi siteden başvuru süresi sonrasında açıklanacağı belirtiliyor.

Başvuru kılavuzu.

Adli Tıp Kurumu 60 Memur Alım İlanı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın