Adnan Menderes Üniversitesi 108 Personel Alımı Açıklandı

Adnan Menderes Üniversitesi 108 Personel Alımı Açıklandı
Adnan Menderes Üniversitesi 108 Personel Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İli Adnan Menderes Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 108 personelin 1 Eczacı, 2 Psikolog, 1 Diyetisyen, 96 Hemşire, 1 Diğer Sağlık Personeli ve 7 Sağlık Teknikeri olarak üniversite hastanesi bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan nitelikler

18 Yaşını doldurmuş olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki şartları taşıyor olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve 2018 KPSS (B) Grubu sınavlarından Lisans mezunları için KPSSP3, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Başvuruda istenen belgeler

Başvuru Formu (kurum internet adresinden temin edilecektir), 2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve 1 Adet Resim istenmektedir.

Başvuru şekli, yeri ve tarihi

Adayların başvurularını üniversitenin internet adresinde bulunan İş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü Kepez/AYDIN adresine şahsen veya posta yoluyla yapmaları gerekmektedir

Eczacı kadrosuna başvuran adaylar için KPSS şartı aranmamakta olup, başvuru sayısı alınacak aday sayısını geçerse mülakat yapılacaktır. Mülakat bilgileri ayrıca kurum tarafından yayımlanacaktır.

Daha detaylı bilgiye başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Adnan Menderes Üniversitesi 108 Personel Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın