Afyonkarahisar Akharım Belediyesi Memur Alımı Yayımlandı

Afyonkarahisar Akharım Belediyesi Memur Alımı Yayımlandı
Afyonkarahisar Akharım Belediyesi Memur Alımı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkezi ve yerel yönetimler düzeyinde devam eden memur, personel ve işçi ilanlarına Akharım belediyesi başkanlığının ilanı ile bir yenisi daha eklenmiştir. Yapılan ilanda kadrolar, özel ve genel şartlar belirlenmiştir.

Belirlenen kadrolar ve nitelikleri:

Akharım belediye başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda 1 adet memur ve 1 adet zabıta memuru kadrosu belirlenmiştir. Memur kadrosuna başvuracak adayların lisans düzeyinde  işletme ve kamu yönetimi mezunu olmaları, MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmaları ve yahut mezun oldukları bölümlerde temel bilgisayar dersini gördüklerinin belgelenmesi ve en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları istenmektedir. Adaylarda zabıta memuru kadrosu için yüksek okulların herhangi bir bölümünden mezun olmaları yeterli olup yine en az B sınıfı ehliyet sahibi olma durumu da aranmaktadır.

Belirlenen özel ve genel şartlar:

Akharım belediyesi memur ve zabıta memuru alım ilanında başvuracak kişilerin her memur alım şartlarında belirtilen 657 sayılı kanun hükümlerine uygun olmaları, görevlerini devamlı yapmalarına engel sağlık problemlerinin bulunmaması gibi genel şartlarla birlikte erkek adaylar için askerlik durumlarının bulunmaması şartı da aranmaktadır. Bununla birlikte aday hangi kadroya başvurduğunu bir dilekçe örneği ile sunmalıdır.

Akharım belediyesi memur ve zabıta memuru alım ilanında başvuracak kişiler için 2018 yılı KPSS P3 ve P93 puan türünde belirlen asgari puanı almış olmaları, daha önce çalışılan kamu kurum veya kuruluşlarından disiplin ve ahlaki nedenler ile işten çıkarılmamış olmaları, ilanda belirlen bilgisayar sertifikasına veya okul da bilgisayar dersi gördüğüne dair transkript belgesine sahip olmaları ve en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları gibi özel şartlar belirlenmiştir. Bunun yanı sıra zabıta memurluğunda boy, kilo oranı ve 30 yaşını doldurmamış olma kısıtı aranmaktadır.

Belirlenen başvuru tarihi ve başvuru sırasında istenen belgeler:

Başvurular 18 eylül ile 22 eylül arasında Hisar Mahallesi Şehir Caddesi. No: 5 adresindeki Akharım Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılabilecektir. Ayrıca başvurular Akharım belediyesinin www.akharim.bel.tr internet adresine de yapılabilmektedir.

Başvuru için istenen form belediye internet sitesinden temin edilecektir. Başvuru formu ile nüfus cüzdanı, diploma belgesi, sürücü belgesi, KPSS sonuç belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf ve adayların görevlerini devamlı yapmalarına engel olmadığına dair yazılı beyanı ile erkek adaylar için askerlik durumu yazılı beyanı istenmektedir. Bununla birlikte memur kadrosu için MEB onaylı bilgisayar sertifikası veya transkript istenmektedir. Zabıta memurluğu için boy ve kilo ölçümü belediye yazı işleri müdürlüğünde yapılacaktır. Erkek adaylarda 1.67 metre kadın adaylarda ise en az 1.60 metre boy aranmaktadır. Adayların boylarının son iki rakamı ile kilolarının rakamları arasında en fazla 10 fark bulunmalıdır.

Başvuru kılavuzu
 

Afyonkarahisar Akharım Belediyesi Memur Alımı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın