Aile Bakanlığı 278 Memur ve Kamu Personeli Alımı Yapacak

Aile Bakanlığı 278 Memur ve Kamu Personeli Alımı Yapacak
Aile Bakanlığı 278 Memur ve Kamu Personeli Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklama ile kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilmek üzere 278 kamu personeli ve memur alımı yapılacağını duyurdu. Kamuya alınacak 278 personeli seçimi için 16 Eylül 2021 tarihi saat 15.00 da noter huzurunda atama işlemleri yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile yukarda belirtilen tarih boyunca kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 278 kişi şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamaları yapılacak.

Aile Bakanlığı 278 Kamu Personeli Alımı Ünvanları Neler

Noter huzurunda yapılacak atama ile kamuya alınacak bu personel sayısının 74 kişilik kısmı için öğrenim durumları dikkate alınarak atanılacak ünvanlar Avukat, çocuk eğiticisi, dava takip kamu personeli, fizyoterapist, hemşire, kuran kursu öğreticisi, laborant, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, psikolog, sağlık teknikeri, sosyolog, sosyal çalışmacı, teknisyen ve tekniker olarak yapılacak geri kalan kısım ise diğer kadrolara atanacak.

Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını Kamu Personel Alımları

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada 16 Eylül 2021 tarihinde yapılacak bu atama işlemi ile kamuda çalıştırılan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısı 46 bin 127 ye ulaşacak.

Aile Bakanlığı Atama Sonuçlarına Nasıl Ulaşılacak?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılacak şehit yakını, gazi ve gazi yakını 278 memur atama sonuçlarına 16 Eylül 2021 tarihinde 17.30 da sosyalatama.Aile.Gov.Tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Aile Bakanlığı 278 Memur ve Kamu Personeli Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın