Ankara Orman Bölge Müdürlüğü İşçi Alacak

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü İşçi Alacak
Ankara Orman Bölge Müdürlüğü İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orman Genel Müdürlüğü İşçi Alımı
İşkur tarafından yayınlanan ilana göre Ankara Orman Fidanlık Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 3 işçi alımı yapılacağını bildirdi. Çalışma yerleri olarak Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Elmadağ Orman İşletme Şefliğinde istihdam edilmek üzere 1 Orman İşçisi, Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğünde 1 Orman İşçisi ve Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Behiçbey Orman Fidanlık Müdürlüğü Ayaş Orman Fidanlık Şefliği 1 Fidanlık işçisi ve ya bahçivan alımı ilanı yayınlandı.

Bavuru Şarları
Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için Elmadağ Orman şefliği için Orman İşçisi İşkur başvuru numarası 00006132865 için aranan şartlar; Ortaöğretim mezunu olmak, Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (Bu rapor Koronavirüs tedbirleri kapsamında sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir.) “Yangın Eğitimi” sertifikasına sahip olmak, İnsansız Hava Aracı (İHA) pilotu” sertikasına sahip olmak, “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Merkezi İklimlendirme Sistemleri” sertifikasına sahip olmak,”Telsizle Haberleşme” sertifikasına sahip olmak, “İlk Yardım Eğitimi” sertifikasına sahip olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kızılachamam Orman İşletme Müdürlüğüne başvuracak adaylar için Orman İşçisi İşkur başvuru numarası 00006132957 için aranan şartlar; Ortaöğretim mezunu olmak, Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (Bu rapor Koronavirüs tedbirleri kapsamında sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir.),”Yangın Eğitimi” sertifikasına sahip olmak, “İnsansız Hava Aracı (İHA) pilotu” sertikasına sahip olmak, B Bsınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
Ayaş Orman Fidanlık Şefliğine başvuracak adaylar için Diğer Fidanlık İşçileri Ve Bahçıvanlar için İşkur başvuru numarası 00006134329 için aranan şartlar; Ortaöğretim mezunu olmak, Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak, (Bu rapor Koronavirüs tedbirleri kapsamında sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir.), “Yangın Eğitimi” sertifikasına sahip olmak, “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Merkezi İklimlendirme Sistemleri” sertifikasına sahip olmak, “Telsizle Haberleşme” sertifikasına sahip olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, B Bsınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Çalışma Süresi ve Başvuru Yeri
Geçici olarak istihdam edileceklerdir süresi 5 ay 29 gündür. Başvurular İş kur üzerinden kullanıcı adı şifersi veya e-devlet şifresi ile giriş yapıldıktan sonra gerekli şartları taşıyan adaylar başvurmak istedikleri pozisyon için ilan numarası ile birlikte başvuru yapabileceklerdir. Kura sonuçları işkur üzerinden yayınlanacaktır.

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın