Ankara Üniversitesi 28 İşçi Alımı Yayımlandı

Ankara Üniversitesi 28 İşçi Alımı Yayımlandı
Ankara Üniversitesi 28 İşçi Alımı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre alınacak 28 personelin 25 Temizlik Görevlisi ve 2 İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri ve 1 Bilgisayar Teknisyeni olarak sürekli işçi kadrosunda üniversite bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel nitelikler

2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Kamusal haklardan mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak ve 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekanda çalışmasına engel durumunun olmamak şartları aranmaktadır.

Temizlik Personeli için aranan şartlar

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, İlan tarihi itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak (6 Nisan 1985 ve sonrası) ve Hijyen sertifikasına sahip olmak şartları aranmaktadır.

İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri için aranan şartlar

Üniversitelerin İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme – Soğutma Ön Lisans programlarından birinden mezun olmak ve İlan tarihi itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak (6 Nisan 1985 ve sonrası) şartları aranmaktadır.

Bilgisayar Teknisyeni için aranan şartlar

Meslek Liselerinin Bilişim Teknolojileri Web Programcılığı bölümünden mezunu olmak, Bilgisayar Donanımı ve Bakım Onarım Sertifikasına sahip olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Meslek Dalı Eğitim Programı Sertifikasına sahip olmak, Java Programı konusunda eğitim aldığına dair Katılım Sertifikasına sahip olmak, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitim Sertifikasına sahip olmak, 10 yıl Bilgisayar Teknisyeni olarak görev yaptığını gösterir onaylı çalışma belgesi olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Adaylar başvurularını 6 Nisan – 10 Nisan 2020 tarihleri arasında İŞKUR internet sitesi üzerinden online olarak yapacaklardır.

Adaylar için kura çekim işlemi 28 Nisan 12020 tarihinde saat 10:00’da Ankara Üniversitesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacaktır.

Adaylar için son başvuru tarihi 10 Nisan 2020’dir.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005479160, 00005479161 ve 00005479248’dir.

Ankara Üniversitesi 28 İşçi Alımı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın