Antalya Büyükşehir Belediyesi 3300 TL Maaş Personel Alımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3300 TL Maaş Personel Alımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi 3300 TL Maaş Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden Antalya Büyükşehir Belediyesine Personel alımı yapılacağı ilan edildi. Yapıla ilan da Antalya Muratpaşa Belediyesi başkanlığına boş kontenjanlarda istihdam edilmek üzere 1 Animatör Alımı yapılacaktır.

Başvuru Bilgisi Ve Yeri

Antalya Muratpaşa Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen adaylar Bu gün itibari ile Muratpaşa Belediyesinin Resmi web adresi “Kariyer Merkezi” üzerinden online olarak başvurular gerçekleştirile bilecektir. Online dışında Şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular Ne Zaman Bitiyor?

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular Bu gün saat 08.00 dan itinaren başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Son başvuru tarihi ise 29 Mart 2021 tarihi saat 23.59 son gün olarak belirlendi.

Başvuruda Aranan Nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, Antalya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, herhangi bir SGK kurumundan emeklilik maaşı almıyor olma, Emekliliğe hak kazanmamış olma veya emekli olmama şartları ile 1 Animatör alımı gerçekleştirilecektir.

Animatör Ne İş Yapar?

Animatör, tatil köyü, otel, gemi gibi konaklama ve eğlence mekanlarında misafirlerin keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla eğlence programları düzenler. Ayrıca gün boyunca çeşitli spor aktiviteleri organize eder.

Animatör olarak çalışan kişiler çeşitli organizasyonlarda görev alarak misafirlerin güzel ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çalışır.

Tüm insanlara eğlenmeleri için gösteriler düzenleyen animatörler özellikle küçük yaşlardaki çocukların çok severek takip ettiği bir organizasyonun başrolleri olarak çalışır.

Duyuru metni.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3300 TL Maaş Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın