Antalya DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Yaş Şartsız İŞKUR Personel Alımları

Antalya DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Yaş Şartsız İŞKUR Personel Alımları
Antalya DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Yaş Şartsız İŞKUR Personel Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilana göre alınacak 1 Personelin beden işçisi olarak olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru yeri, şekli ve zamanı

Adaylar için son başvuru tarihi 29 Mart 2021’dir. Adaylar başvurularını İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilirler.

Ayrıca; hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Başvuru yapacak adaylar için İŞKUR ilan numarası olarak 00005951580 belirtldi.

Beden İşçisi Alımı Şartları

En az ön lisans mezunu olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, Başvuru yapacak adaylar için görevlerini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engelinin bulunmaması, Antalya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Başvuru yapacaklar için 13, bölge müdürlüğü internet sitesinde 05 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak olan  teslim edilecek evraklar  listesini belirtilecek son teslim  tarihine kadar  teslim etmeleri gerekmektedir. Teslim etmeyen adaylar ve evraklarında eksiklik bulunan adaylar sözlü sınava alınmayacaklardır.

Beden İşçisinin Görevi Nedir?

Beden işçisinin Meslek tanımı olarak Kas gücünü kullanarak taşıma, kaldırma, istifleme, kürekleme, kazma ve benzeri işleri basit işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanarak herhangi bir işte ücret karşılığında çalışan kişi olduğu belirtilir. Beden İşçisinin ortalama aylık geliri ise 3100 TL olarak açıklanır. En düşük ücret olarak 2900 TL ve en yüksek olarak 3300 TL maaş verilir.

Antalya DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Yaş Şartsız İŞKUR Personel Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın