Ardahan Üniversitesi Temizlik Personeli, Güvenlik Ve İşçi Alımı

Ardahan Üniversitesi Temizlik Personeli, Güvenlik Ve İşçi Alımı
Ardahan Üniversitesi Temizlik Personeli, Güvenlik Ve İşçi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçekleştirilecek olan başvuru işlemlerinde adayların herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve ilgili alanların KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilecektir. KPSS puanı aynı olan adayların olması durumunda diploma (mezuniyet) puanına göre değerlendirme yapılacaktır.

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Kamu kurumu görevlisi alımı için son başvuru tarihi 25.11.2021 olarak bildirildi.

İş başvurusu yapmak isteyen bütün bay ve bayan adaylar ilk önce www.ardahan.edu.tr sitesi içinde bulunan duyurular kısmı içindeki başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurup fotoğraflarını yapıştırmak ve imzalamak sureti ile belgeleri ile birlikte Ardahan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Yenisey Kampüsü Rektörlük Binası Kat: 3 Çamlıçatak / Ardahan adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

 

istiklal-universitei-personel-guvenlik-temizlik-alimi.jpg

 

MEMUR, İŞÇİ VE GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylar sadece tek bir unvan için başvuru yapacak, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor ve Birden fazla unvana başvuru yapanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru bitim tarihi itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve araştırma yapma becerilerine sahip olmaları gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarına başvuracak adaylar için 5188 sayılı Kanunun 10. maddesindeki şartları taşıyor olmaları, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve etkili iletişim tekniklerine hakim olmaları gerekiyor.

Başvuru yapan kişilerin çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmaları gerekiyor.

Ardahan Üniversitesi Temizlik Personeli, Güvenlik Ve İşçi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın