Atatürk Üniversitesi Kamu Personel Alımı İlanları

Atatürk Üniversitesi Kamu Personel Alımı İlanları
Atatürk Üniversitesi Kamu Personel Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel iş ilanları için ve sağlık personeli alımları kapsamında iş başvurusu yapacakların Fakülte ya da Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü veya Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü Mezunu olmaları gerekiyor.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

•    Üniversite personel alımı son başvuru tarihi 03.12.2021 olarak açıklanmıştır.

•    Başvuru işlemleri için şahsen Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ve Veteriner Fakültesi Dekanlığı ilgili birimlerine yapacaklardır.

 

saglik-pesoneli-alimi.jpg

 

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Hemşirelik alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmaları, Belgelendirmek kaydıyla 3. Basamak Üniversite Hastanesinde 3 yıl çalışmış olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

2.    Anestezi teknikeri alımı için başvurmak isteyenlerin Yükseköğretim Kurumlarının Anestezi Programı Mezunu Olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, kişisel gelişimine önem veren kişilerden olmalı ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

3.    Fizyoterapi teknikeri alımı için kişilerin Yükseköğretim Kurumlarının Fizyoterapi programı mezunu olmaları, belgelendirmek kaydıyla 3. Basamak Üniversite Hastanesinde 3 yıl çalışmış olmaları ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

4.    İlk ve acil yardım teknikeri alımı için başvuru yapmak isteyenlerin İlk ve Acil Yardım programı mezunu olması ve belgelendirmek kaydıyla 3. Basamak Üniversite Hastanesi Acil Yardım Kliniğinde en az 3 yıl çalışmış olması ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Atatürk Üniversitesi Kamu Personel Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın