Aydın Belediyesi KPSS Şartsız Son Dakika Memur Alımı

Aydın Belediyesi KPSS Şartsız Son Dakika Memur Alımı
Aydın Belediyesi KPSS Şartsız Son Dakika Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu ilanları içinde bildirilmiş kamu personel alımı için başvuru işlemlerinde bulunmak isteyen vatandaşların 18 yaş ile 50 yaş arasında bulunmaları, Aydın il sınırlarında yaşıyor olmaları ve lisans mezunu olmaları gerekiyor.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR ALIMI

•    ABB büro görevlisi alımı son başvuru tarihi 6.12.2021 olarak bildirildi.

•    İş başvurusu yapmak isteyen bütün vatandaşların belediye başkanlığı personel daire müdürlüğüne şahsen başvuru yapması gerekiyor.

 

aydin-belediyesi-memur-alimi.jpg

 

KPSS ŞARTSIZ GÜNCEL MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Aydın belediyesi personel alımı için başvuru yapmak isteyenlerin büro ve evrak işlerini takip edebilmeli, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kuruma gelen broşür, promosyon gibi ürünlerin depoya taşınmasını ve istiflenmesini yapabilmeli ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

2.    Büro elemanı alımları için görev almak isteyenlerin arşiv ve dokümantasyon hizmetlerini yapabilmesi, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, dosyaların oluşturulması konularında bilgili olması ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

3.    İş başvurusu yapacak olan kişilerin işleri eksiksiz yerine getirmesi, Word, Excel, PowerPoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olması, iletişim becerilerine sahip olmaları ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

4.    Belediye işçi alımı genelinde açıklanmış ilanlar için başvuru düzenleyeceklerin özgüveni yüksek ve aktif çalışma şartlarına uyumlu olmaları, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Aydın Belediyesi KPSS Şartsız Son Dakika Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın