Aydın Büyükşehir Belediyesi 6500 TL Maaş Personel Alımı

Aydın Büyükşehir Belediyesi 6500 TL Maaş Personel Alımı
Aydın Büyükşehir Belediyesi 6500 TL Maaş Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden Aydın Büyükşehir Belediyesine Personel alımı yapılacağı ilan edildi. Yapıla ilan da Aydın Büyükşehir Belediyesi başkanlığına boş kontenjanlarda istihdam edilmek üzere 1 personel alımı yapılacaktır.

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar için alımı yapılacak unvan olarak 1 adet İŞ Güvenliği Uzmanı alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Başvuru Şekli ve Adresi

Başvurular istenilen belgeler ile birlikte Hasanefendi-Razamaznpaşa Mahallesi istiklal caddesi No:1/2 Efeler Aydın adresine şahsen veya iadeli posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için müracaatlar yarın itibari ile gerçekleştirilmeye başlayacak olup en geç müracaatlar 27 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir.

Müracaat Koşulları

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olma, 18 yaşını tamamlamış olma, 50 yaşından gün almamış olma, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olma, kamusal haklarından mahrum olmama, Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, emekliliğe hak kazanmamış olma ve son olarak aydın il veya ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları ile alım yapılacaktır.

Başvuruda Gerekli belgeler

Başvuru yapacak adaylar başvurularını öz geçmiş, Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanlığı onaylı B sınıfı sürücü belgesi ve Adli sicil kaydı belgeleri ile müracaatlarını gerçekleştireceklerdir.

İlan metni.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 6500 TL Maaş Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın