Aydın Büyükşehir Belediyesi 82 Kamu Personeli Alacak

Aydın Büyükşehir Belediyesi 82 Kamu Personeli Alacak
Aydın Büyükşehir Belediyesi 82 Kamu Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden kamuya personel alımları kapsamında ilanlar yayınlanmaya ve personel alımları gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İlanı

Aydın Büyükşehir Belediyesinin İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 67 adet Beden İşçisi (Temizlikçi) ve 15 Adet Çöp kamyonu şoförü alımları yapılacağı belirtildi.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular İŞKUR resmi sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra 00006109931  ve 00006109934 ilan numaraları ile başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Son Müracaat Tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için müracaatlar bu gün itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç müracaatlar 5 iş günü içerisinde yani en geç müracaatlar 5 Temmuz 2021 tarihinde sona erecektir.

Başvuru Koşulları

Başvuru yapacak adayların en az Okur Yazar olması, 18 Yaşını tamamlamış olma, 60 Yaşından gün almamış olma, En fazla lise ve dengi okullardan mezun olma, Tercihen Didim (Yenihisar) adresinde ikamet ediyor olma şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adaylar için İŞKUR iş ilan numarası olarak 00006109931  ve 00006109934 belirtildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 82 Kamu Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın