Bahşılı Belediyesi En Az Lise Mezunu 4 Kamu Personeli Alacak

Bahşılı Belediyesi En Az Lise Mezunu 4 Kamu Personeli Alacak
Bahşılı Belediyesi En Az Lise Mezunu 4 Kamu Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale İli Bahşılı Belediyesi tarafından Yerel Yönetimler sayfası üzerinden yayımlanan ilana göre alınacak personellerin 4 personelin 1 Mühendis, 2 Memur ve 1 Hizmetli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar için başvuru tarihi, yeri ve şekli

Adaylar; 10 – 12 Şubat 2021 tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde (10:00-12:30 / 13:00-16:00) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Adaylar; başvuru esnasında istenilen belgeleri Elektronik ortamda, Belediye internet adresine, Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:23 Bahşılı / KIRIKKALE gönderilebilecektir.

Adaylar için aranan ortak nitelikler

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek Adaylar için Askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya Askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartları aranmaktadır.

Mühendis için aranan nitelikler (1 Personel)

Mühendislik Fakültelerinin Makine Mühendisliği Bölümünden Mezun Olmak, En az “D” seviyesinde İngilizce bilmek, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Memur için aranan nitelikler (1 Personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren işletme fakültelerin “İşletme” bölümünden mezun olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Memur için aranan nitelikler (1 Personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakülte mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Hizmetli için aranan nitelikler (1 Personel)

Lise ve dengi okul mezunu olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Başvuru kılavuzu.

Bahşılı Belediyesi En Az Lise Mezunu 4 Kamu Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın