Bakan Albayrak Yeni Kredi Paketini Açıkladı

Bakan Albayrak Yeni Kredi Paketini Açıkladı
Bakan Albayrak Yeni Kredi Paketini Açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harcamalar Finanse Edilecek

Finansman desteği ile ihtiyaç sahibi olanlara, emeklilere, çalışanlara ve orta gelirlilere yönelik imkanlar sunulacaktır. Korona virüs nedeniyle yaşanan ekonomik durgunluğun canlandırılması amaçlanacaktır. Bu nedenle en büyük destek durgunluğun en çok şeylerde sağlanacaktır. Başta konut, turizm ve yerli üretim gibi sektörler desteklenecektir. 

Bu kredi konut, turizm ve yerli ürünlerin tüketimine yönelik olacaktır. Kredi kamu bankaları tarafından sunulacaktır. Kredi sağlandıktan sonra bir süre ödemesiz olacak ve sonrasında küçük taksitler halinde ödenecektir. 

Kredi desteği ile yeni evlenen çiftler de desteklenecektir. Yerli üretim yapan mobilya, beyaz eşya, ev tekstili, motosiklet ya da çeyiz gibi ürünler alındığı zaman da kredi desteği sağlanacaktır. Böylece yerli ürünlerin satışının desteklenmesi amaçlanıyor. 

Turizm Sektörü Canlanacak

Kredinin diğer bir amacı ise turizm sektörünün canlanması oldu. Seyahat yasakları, sokağa çıkma yasakları derken durma noktasına gelen turizm sektörünün canlanması amaçlanıyor. Emekli ve çalışan kesimin seyahat giderlerinin bu kredi ile karşılanması amaçlanıyor. 

Kredinin diğer bir hedefi ise orta gelirli grup oldu. Uzun vadeli ve düşük faizli kredi ile finansman desteği sağlanması amaçlanıyor. Konut kredisi gibi seçenekler sunulacaktır. 

Bakan Albayrak’ın müjdelediği bu paket Cuma günü bankalar tarafından kamuoyuna açıklanacak ve Pazartesi gününden itibaren başvuru yapmak mümkün olacaktır.

Bakan Albayrak Yeni Kredi Paketini Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın