Bakırköy Belediyesi Kadrolu Şoför Alımı İlanları Yayınladı

Bakırköy Belediyesi Kadrolu Şoför Alımı İlanları Yayınladı
Bakırköy Belediyesi Kadrolu Şoför Alımı İlanları Yayınladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye şoför alımı ilanları için iş başvurusu yapacak olan adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması ve vardiyalı çalışmaya engel olacak bir problemlerinin olmaması gerekiyor.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ KADROLU ŞOFÖR ALIMI

Sınavsız çöp kamyon sürücüsü alımı son başvuru tarihi 5.11.2021 olarak duyuruldu.

Bakırköy belediyesi işçi alımı işlemleri için adayların aşağıda yazılı olan mail adresine özgeçmişlerini yollamaları gerekiyor.

bakper@bakper.com

 

bakirkoy-belediyesi-isci-alimi.jpg

 

KAMU ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Bütün başvuru yapacak olanların güler yüzlü, pozitif olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, taşıma hizmetlerinde fark yaratmaya istekli ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması gerekmekte.

Kamu personel alımı ilanları için iş başvurusu yapacak olan kişilerin Son 3 yılda alkollü araç kullanmaktan dolayı trafik cezası almamış olması, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve Ceza puanından dolayı ehliyetine el konulmamış olması gerekiyor.

Çalışmak isteyen vatandaşların ölümlü ya da yaralanmalı trafik kazası yapmamış olması, kamusal haklardan mahrum olunmaması, SRC – 2 belgesine sahip olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Bakırköy belediyesi işçi alımı ilanları için başvuru gerçekleştirecek olan şahısların En az 2 yıllık E sınıfı veya yeni D sınıfı sürücü belgesi olması, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Bakırköy Belediyesi Kadrolu Şoför Alımı İlanları Yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın