Balıkesir Üniversitesi 21 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı

Balıkesir Üniversitesi 21 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı
Balıkesir Üniversitesi 21 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 21 personelin 2 Eczacı, 14 Hemşire, 1 Fizyoterapist ve 4 Diğer Sağlık Personeli olarak üniversite sağlık uygulama ve araştırma merkezi bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel şartlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin A bendinde sayılan şartları taşımak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmamak ve 2018 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak (Eczacı için bu şart aranmamaktadır) şartları aranmaktadır.

Eczacı için aranan nitelikler

Eczacılık Fakültesi mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (1 Personel)

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu Lisans Programından mezun olmak, Sağlık Bakanlığı Diyaliz Hemşireliği sertifikasına sahip olmak veya kamu ve özel hastanelerde diyaliz hemşiresi olarak en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek, 2018 KPSSP3 puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (10 Personel)

Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Ebelik Hemşirelik, Sağlık Memurluğu alanlarının birinden mezun olmak ve 2018 KPSSP94 puan türünden 80 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (2 Personel)

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu Lisans Programından mezun olmak ve 2018 KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (1 Personel)

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu Lisans Programından mezun olmak, Sağlık Bakanlığı yeni doğan yoğun bakım sertifikasına sahip olmak veya kamu ve özel hastanelerde yeni doğan yoğun bakım hemşiresi olarak en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek ve 2018 KPSSP3 puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan nitelikler (1 Personel)

Odyoloji Lisans Programından mezun olmak ve 2018 KPSSP93 puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan nitelikler (1 Personel)

Patoloji Laboratuvar Teknikleri Önlisans Programından mezun olmak ve 2018 KPSSP93 puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan nitelikler (1 Personel)

Diyaliz Önlisans Programından mezun olmak ve 2018 KPSSP93 puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan nitelikler (1 Personel)

Fizyoterapi Önlisans Programından mezun olmak ve 2018 KPSSP93 puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Fizyoterapist için aranan nitelikler (1 Personel)

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Programından mezun olmak ve 2018 KPSSP3 puan türünden 65 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli, yeri ve tarihi

Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden (27 Mart 2020) itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) kurumda olacak şekilde; Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi BALIKESİR adresine posta yolu ile yapacaklardır.

Başvuruda istenen belgeler

Fotoğraflı başvuru (Kurum internet sitesinden temin edilecektir), Nüfus cüzdan fotokopisi, Diploma fotokopisi (E Devlet çıktısı kabul edilecektir), 2018 yılı KPSS sonuç belgesi, Sağlık Bakanlığından onaylı Diyaliz Hemşireliği Sertifikası (Katılım belgesi kabul edilmeyecektir) veya aranılan mesleki deneyime ait kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi (Staj dönemi tecrübe olarak kabul edilmeyecektir), Sağlık Bakanlığından onaylı yeni doğan yoğun bakım Hemşireliği Sertifikası (Katılım belgesi kabul edilmeyecektir) veya aranılan mesleki deneyime ait kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi (Staj dönemi tecrübe olarak kabul edilmeyecektir) ve SGK prim günlerini gösterir belge istenmektedir.

Başvuru sonunda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın (Eczacı Pozisyonu hariç) 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi, işe başlamaları için gerekli belgeler ile teslim edilecek yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde Üniversite intermet adresinde ilan edilecektir. 
Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

Eczacı kadrosuna başvuran adaylar için KPSS şartı aranmamakta olup, başvuru sayısı alınacak aday sayısını geçerse mülakat yapılacaktır. Mülakat bilgileri ayrıca kurum tarafından yayımlanacaktır.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi 21 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın