Belediye Başkanlığı En Az İlkokul 14 İşçi Alımları

Belediye Başkanlığı En Az İlkokul 14 İşçi Alımları
Belediye Başkanlığı En Az İlkokul 14 İşçi Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya kulu belediyesi başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere tek unvanda toplamda 14 beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adaylar için başvurular saat 08.00 da başlamış olup akşam 17.00 da sona erecektir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar Belediye başkanlığı hizmet binası Kulu/ Konya adresine adaylarda istenilen belgeler ile birlikte şahsen müracaatlarını gerçekleştireceklerdir. Başvurular bu gün saat 08.00 da başlamış olup akşam 17.00 da sona erecektir.

Adaylarda Aranan Müracaat Koşulları

T.C vatandaşı olma, Medeni haklarını kullanabilme, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, kamusal haklarından mahrum bulunmama, Kulu ilçe sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olma, en az ilkokul mezunu olma, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama şartları aranmaktadır.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Başvuru Dilekçesi, Nüfus kayıt örneği, ikametgâh belgesi, adli sicil kaydı, askerlik durum raporu belgeleri istenilmektedir.

NOT: başvurular İstenilen belgeleri elden teslim edilerek yapılacaktır. Posta, Kargo, E-posta veya telefon ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

NOT: Çalışmaya hak kazanan adaylar geçici süreli çalışacaklardır. Başvuru yapmak isteyen adaylar çalışmaya hak kazandıktan sonra 3 ay boyunca çalışacaklardır.

İlan metni.

Belediye Başkanlığı En Az İlkokul 14 İşçi Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın