Belediye Başkanlığı KPSS 60 30 Zabıta Memuru Alımı Yapacak

Belediye Başkanlığı KPSS 60 30 Zabıta Memuru Alımı Yapacak
Belediye Başkanlığı KPSS 60 30 Zabıta Memuru Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesine bağlı İpekyolu belediyesi başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 zabıta memuru alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda En az KPSS P-3 puan türünden KPSS 60 puan şartı aranmaktadır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar Hafıziye Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi SERDAR 2. SOKAK No:3 İpekyolu Belediyesi Merkez Binası 5. Kat İnsan kaynakları ve eğitim müdürlüğüne
Adayların Boy ve Kilo Ölçümü yapılması için Şahsen müracaat edeceklerdir.

Posta veya Başka şekillerde yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruları Önemsenmeyecektir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar 22 Şubat 2021 tarihinde Başlayacak olup 26 Şubat 2021 Tarihinde sona erecektir. Başvuru yapacak adaylar için şahsen başvuru yapacakları için Mesai saatleri içerisinde başvurular yapılacaktır.

Müracaat Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olma, kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmama, Görevini devamlı yapmasına engel bir fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, İlan edilen kadrolar için aranan nitelik şartlarını taşıma şartları ile alım yapılacaktır.

Başvuru Yapacaklarda Aranan Özel Şartlar

Unvanın Gerektirdiği KPSS P-3 Puan grubu türünden En az KPSS 60 puan almış olma, Daha önce çalıştığı kamu kurumlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerden çıkarılmamış olma, 657 sayılı kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıma, sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşını tamamlamamış olma, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları ile alım yapılacaktır.

26 Kişilik Kadro Zabıta Memuru: Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel sanatlar fakültesi, İktisadi idari bilimler fakültesi, Siyasal bilimler fakültesi bölümlerinden mezun olma şartları ila 26  Erkek zabıta memuru alımı yapılacaktır.

9 Kişilik Kadro Zabıta Memuru: Üniversitelerin fen edebiyat fakültesi, Güzel sanatlar fakültesi, İktisadi idari bilimler fakültesi, Siyasal bilimler fakültesi Bölümlerinden Mezun olma şartları ile 9 Kadın Zabıta memuru alımı yapılacak.

Başvuruda Gerekli Belgeler

İpekyolu Belediyesi Resmi İnternet adresi üzerinden alınacak olan Başvuru formu, Nüfus Cüzdanı aslı veya onaylı fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesi, Yabancı  okul mezunları için Denklik belgesi aslı veya fotokopisi, ÖSYM tarafından alınmış olan KPSS sonuç belgesi, Askerlik durum Belgesi, Sağlık durum belgesi, sürücü belgesi aslı veya noter onaylı fotokopisi ve son 6 ay içerisinde çekilmiş olan 5 Adet vesikalık fotoğraf 1 adeti forma yapıştırılacak belgeleri istenilmektedir.

Başvuru Yapacak adaylar için başvuru kılavuzunu inceleye bilirler.

İlan Metni.

Belediye Başkanlığı KPSS 60 30 Zabıta Memuru Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın