Belediye Başkanlığına KPSS İstenmeden Teknoloji Öğretmeni Alımı

Belediye Başkanlığına KPSS İstenmeden Teknoloji Öğretmeni Alımı
Belediye Başkanlığına KPSS İstenmeden Teknoloji Öğretmeni Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haber kapsamında açıklanan KPSS’siz öğretmen alımı ilanları için başvurmak isteyenlerin atölye eğitimi almış olmaları gerekiyor.

Öğretmen Alımı Başvuru Bilgileri

İstanbul öğretmen alımı son başvuru tarihi 18.10.2021 olarak bildirildi.

Başvuru yapmak isteyen öğretmen adayları kuruma şahsen başvuru yapmalıdır. Başvuru formu kuruma başvuru yapıldığı esnada kişilere verilecektir.

Mülakat sınavı tarihi daha sonra başvuru yapan kişilere mesaj yolu ile bildirilecektir.

Kamu Öğretmen Alımı Başvuru Şartları

Kamu öğretmen alımı için başvuracak kişilerin elektrik mühendisliği, haberleşme mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, makine mühendisliği ve öğretim teknolojileri bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

Memur alımı ilanları genelinde başvuru yapmak isteyenlerin okul dışı eğitim ortamları hakkında bilgili olması ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Belediye personel alımı için başvuru yapmak isteyenlerin günümüz eğitim yaklaşımlarına hakim olmak, yapılandırmacı eğitim, problem temelli eğitim ve proje temelli eğitim konularında deneyim sahibi olmaları gerekmekte.

 

ogretmen-alim-ilan.webp

 

Kamu personel alımı için başvuru düzenlemek isteyenlerin tercihen daha önceden uygulamalı atölye eğitimleri vermiş olmaları, çocuklarla güçlü iletişim becerilerine sahip olmaları ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Güçlü araştırma yapma becerilerine sahip olmaları, içerik geliştirmeye açık olmaları ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Bütün vatandaşların Web 2.0 araçlarına hakim olmaları, 30 yaşından gün almamış olmaları ve İstanbul şehrinde ikamet ediyor olmaları gerekmekte.

Belediye Başkanlığına KPSS İstenmeden Teknoloji Öğretmeni Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın