Belediye Başkanlığına KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı

Belediye Başkanlığına KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı
Belediye Başkanlığına KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye memur alımı ilanları için başvuru yapmak isteyen vatandaşların en az lise mezunu olmaları, 18 yaşından gün almış olmaları ve büro araç gereçlerini kullanma kabiliyetine sahip olmaları gerekiyor.

KPSS ŞARTSIZ MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Arnavutköy belediyesi işçi alımı için son başvuru tarihi 08.11.2021 olarak açıklanmıştır.

Başvuru yapmak isteyen adayların belediyenin hizmet binasında bulunan personel daire başkanlığına şahsen başvurmaları gerekiyor.

 

arnavutkoy-belediye-memur-alim.jpg

 

LİSE MEZUNU MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapan adayların çocuk atölyesi kayıtlarını tutması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve büro temizliği yapmaya engel bir durumunun olmaması gerekmekte.

Kamu personel alımı için çalışmak isteyen kişilerin vatandaşları karşılama ve yönlendirme yapabilmeli, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve şikayetleri toplamalı ve değerlendirmelidir.

Bütün başvuru sahiplerinin resmi kurumlar ile yazışma yapabilecek bilgiye sahip olması, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve dosyaların oluşturulması konularında bilgili olması gerekiyor.

İstanbul iş ilanları dahilinde görev almak isteyen vatandaşların kamusal haklardan mahrum olmaması, müdürlerin verdiği işleri eksiksiz yerine getirmesi veaskerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Arnavutköy belediyesi personel alımı ilanları için başvuru düzenleyecek olan kişilerin görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, rutin dışı danışmanlık faaliyetlerinin yürütebilmeli ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Belediye Başkanlığına KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın