Belediye Başkanlıkları İŞKUR’dan İşçi Alımı

Belediye Başkanlıkları İŞKUR’dan İşçi Alımı
Belediye Başkanlıkları İŞKUR’dan İşçi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize Pazar belediyesi ve Trabzon Düzköy belediyesi başkanlıklarının yayınlamış oldukları ilanlara göre 2 farklı unvanda 3 işçi alımı yapılacak.

Rize Pazar Belediyesi Başkanlığı

Başvuru bilgisi: Pazar Mahallesi Yılmaz telatar Caddesi No:1 Pazar-Rize adresine İstenilen belgeler ile birlikte Şahsen Müracaat edilecek veya posta yolu ile yapılacaktır. Adaylar en geç 2 Şubat 2021 tarihine kadar 17.00 kadar başvuru yapacaklardır. Alımı yapılacak unvanlar ise 2 su arıza İşçisi alımı yapılacak.

Adaylarda aranan Şartlar:  Her türlü su arızası tamiri, Hat döşemesi kazma işleri, Demir boruları kaynak işleri, Su motorları tamir bakım ve onarım, VB. İşlerini yapabilecek kabiliyet ve kapasiteye sahip olma, şartları aranmaktadır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için Başvuru kılavuzu.

Trabzon Düzköy SYDV

Başvuru Bilgisi: Adaylar Ortamahallesi değirmen sokağı no: 5 hükümet konaği Düzköy/Trabzon adresine şahsen istenilen belgeler ile birlikte 2 şubat 2021 tarihine kadar 17.00 kadar Şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Alımı yapılacak unvan 1 kişilik Büro personeli ve temizlik işleri personel alımı yapılacak.

Adaylarda aranan genel şartlar: T.C vatandaşı olma, Medeni haklardan mahrum olmama, 18 Yaşını tamamlamış olma, 35 Yaşını tamamlamış olma, Bay ve bayan en az önlisans veya lisans mezunu olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, TCK nın belirli suçlarından mahkum olmama, En az 1 yıllık Düzköy ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma Görevini yapmasına engel  durumunun bulunmaması şartları aranmaktadır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru kılavuzu.

Belediye Başkanlıkları İŞKUR’dan İşçi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın