Belediye Bünyesine İŞKURDAN Muhasebe Memuru Alımı

Belediye Bünyesine İŞKURDAN Muhasebe Memuru Alımı
Belediye Bünyesine İŞKURDAN Muhasebe Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya Cihanbeyli belediyesinin İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet Muhasebe memuru alım gerçekleştirilecek. Alım daimi nitelikte olacak.

Başvuru Bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adaylar Cumhuriyet Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy caddesi no:6/C Cihanbeyli/KONYA adresine Şahsen veya posta yolu ile en geç 03 Şubat 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar En az 2 yıllık bir test süresine tabi tutulacaklardır.

Adaylarda aranan şartlar

4 Yıllık İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden Muhasebe, Maliye, İşletme, İktisat bölümlerinden mezun olma, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, En az 1 yıl borunca Konya İl sınırları içeresinde ikamet ediyor olma ve bunu Belgeleme, 18 Yaşını tamamlamış 35 yaşını tamamlamamış olma, Bilgisayar, Muhasebe ve ofis programlarını kullanabilme, Görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, Sosyal iletişim becerisi olma, 2 yıllık tecrübeye sahip olma ve bunu belgeleme, Noter Onaylı Adayın sınavı kazandığında En az 5 yıl boyunca çalışmayı kabul etme ve eğer işinden çıkacağı zaman Brüt maaşı tutarında 1 yıllık tazminat vakfa ödenecektir.

Adaylarda İstenilen Belgeler

Nüfus Cüzdanı, Sabıka Kaydı, Sağlık Raporu, KPSS sonuç belgesi, Askerlik durum belgesi, Bilgisayar sertifikası veya Taransript, Sürücü Belgesi, 2 adet vesikalık adaylardan istenilen belgelerdir.

Başvuru Kılavuzu.

Belediye Bünyesine İŞKURDAN Muhasebe Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın