Belediye Daimi Çöp Kamyon Şoför Alımı Yapılacak

Belediye Daimi Çöp Kamyon Şoför Alımı Yapılacak
Belediye Daimi Çöp Kamyon Şoför Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel daimi şoför alımı ilanları kapsamında belediye başkanlığının açıklamış olduğu ilanlar için başvurmak isteyen bütün adayların gerekli deneyime sahip olması gerekmekte.

Başvuru Bilgileri Nedir?

•    Tekirdağ şoför alımı son başvuru tarihi 03.10.2021.

•    Başvurular mail yolu ile yapılacaktır.

sirket@saray.bel.tr

Başvuru Şartları Nedir?

1.    Tekirdağ iş ilanları için gerekli olan başvuru işlemi yapacak olan adayların ilçe sınırları içerisinde oturuyor olmaları ve kamu haklarından mahrum olunmaması gerekiyor.

2.    Saray belediyesi personel alımı için çalışmak isteyen vatandaşların, şoförlük deneyimi olması, tercihen farklı model araçları kullanma alışkanlığı olan ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

3.    Tüm kişilerin en az eğitim seviyesi olarak ilkokul mezunu olmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve C sınıfı ehliyete sahip olmaları zorunludur.

4.    Bütün şoför adaylarının kusurlu olarak ölümlü bir kaza yapmamış olması, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve SRC belgelerine sahip olmaları gerekmektedir.

5.    Belediye şoför alımı için başvuru düzenlemek isteyenlerin ceza puanından dolayı ehliyetine el konulmamış olması, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve yaralanmalı trafik kazası yapmamış olması zorunludur.

Belediye Daimi Çöp Kamyon Şoför Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın