Belediye En Az İlkokul İŞKUR 5 Personel Alımı

Belediye En Az İlkokul İŞKUR 5 Personel Alımı
Belediye En Az İlkokul İŞKUR 5 Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale belediye başkanlığına bağlı Bahşili belediyesinin İŞKUR üzerinden Yayınladığı ilanda belediye başkanlığına 3 farklı unvanda 5 işçi alımı yapacağını ilan etti.

Başvuru Şekli Ve Tarihi

Yayınlanan personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden T.C kimlik numarası ve E-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra Hangi unvana başvuru yapmak istiyorsa o unvanın altında yer alan İŞKUR iş ilan numarasını aratarak veya Bahşili ilçe İŞKUR müdürlüklerine şahsen müracaatlarını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar için başvurular bu gün başlamış olup en fazla 4 gün içerisinde 22 Mart 2021 tarihinde kadar müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar için başvuru saatleri ise Mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.

Alımı Yapılacak unvanlar

Bahşili belediyesinin ilanına göre bünyesine 1 çelik yapılandırıcısı, 1 Kara tanker operatörü ( tehlikeli madde taşımacılığı) ve 3 adet Şoför- Yük taşıcısı alımı yapılacağı kurum tarafından ilan edildi.

Adaylarda Aranan Şartlara Ve İş İlan Numarası

3 Şoför- Yük taşıcısı: en az ilkokul mezunu olma, 18 yaşını tamamlamış olma, en fazla lise ve dengi okullardan mezun olma, 46 Yaşından gün almamış olma, Tercihen Bahşili ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, Unvanın gerektirdiği diğer şartları taşıma şartları aranmaktadır.

1 Çelik Yapılandırıcısı: En az Lise ve dengi okullardan mezun olma, 18 yaşını tamamlamış olma, tercihen Bahşili ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, Tehlikeli İşlerde Çelik Yapılandırıcısı MEB Onaylı Kurs Belgesine Sahip Olma, 32 yaşından gün almamış olma şartları aranmaktadır.

1 Kara Tankeri Operatörü: En az lise ve dengi okullardan mezun olma, 18 yaşını tamamlamış olma, 40 yaşından gün almamış olma, Bahşili ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma ve unvanın gerektirdiği diğer şartları taşıma şartları ile 1 personel alımı gerçekleştirilecektir.

İlan numaraları sırasıyla: 00005939335 , 00005939348, 00005939446

Belediye En Az İlkokul İŞKUR 5 Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın