Belediye KPSS 45 Puanla Memur Şoför İtfaiye Eri Alımı Açıklandı

Belediye KPSS 45 Puanla Memur Şoför İtfaiye Eri Alımı Açıklandı
Belediye KPSS 45 Puanla Memur Şoför İtfaiye Eri Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel Yönetimler ilan sayfasında yayımlanan ilanda Burdur İli Çeltikçi Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yapmak üzere en az lise mezunu olmak üzere 1 Memur, 1 Şoför ve 2 İtfaiye Eri alımı yapılacağı belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak ve Görevini yapmasına engel akıl veya bedensel engeli bulunmamak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Memur için aranan özellikler

Herhangi bir Önlisans programından mezun olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Şoför için aranan özellikler

Herhangi bir Lisans programından mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre İtfaiye Eri için aranan özellikler (1 kişi)

Herhangi bir Lisans programından mezun olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkeklerde en az 1.67 metre Kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak, Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 45 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre İtfaiye Eri için aranan özellikler (1 kişi)

Herhangi bir Lisans programından mezun olmak, Erkeklerde en az 1.67 metre Kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak, Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSSP94 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru yeri, tarihi, şekli ve süresi

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 28 Ağustos 2020 – 1 Eylül 2020 tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde (08:30-12:30 / 13:30-17:30) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Adaylar başvurularını şahsen, elektronik ortamda veya posta yoluyla yapabileceklerdir.

Başvuru kılavuzu.

Belediye KPSS 45 Puanla Memur Şoför İtfaiye Eri Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın