Belediye Toplu Taşıma Hizmetleri İçin Kamu Şoför Alımı Yapılacak

Belediye Toplu Taşıma Hizmetleri İçin Kamu Şoför Alımı Yapılacak
Belediye Toplu Taşıma Hizmetleri İçin Kamu Şoför Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye şoför alımı ilanları için iş başvurusu yapmak isteyen adayların 45 yaşından gün almamış olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve en az ilkokul mezunu olmaları gerekmekte. 

KAMU ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Kamuya şoför alımı son başvuru tarihi 3.11.2021 olarak duyuruldu.

Manisa işçi alımı kapsamında başvuru yapmak isteyenlerin belediye hizmet binasına şahsen başvuru işleminde bulunmaları gerekiyor.

 

kamu-sofor-alimi.jpg

 

KPSS’SİZ ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu işçi alımı ile birlikte yayınlanmış ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin Saruhanlı ilçesinde ikamet etmeleri, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve yöneticinin verdiği işleri eksiksiz yerine getirmeleri gerekmekte.

Kamu personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerin otobüs kullanma konusunda deneyimli olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, ölümlü trafik kazası yapmamış olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Belediye işçi alımı için başvuru işlemlerinde bulunmak isteyenlerin, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, iş güvenliği dahilinde araç kullanmalarına engele olacak bir sorunlarının olmaması ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

Bütün çalışmak isteyen adayların E sınıfı ehliyetlerinin olması, SRC 2 belgelerinin olması, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli olması gerekiyor.

Belediye Toplu Taşıma Hizmetleri İçin Kamu Şoför Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın