Belediyeler 12 personel alımı yapılacağı duyuruldu

Belediyeler 12 personel alımı yapılacağı duyuruldu
Belediyeler 12 personel alımı yapılacağı duyuruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurumları; Niğde İli Keçikalesi Belediye Başkanlığı ve Sivas İli Güneykaya Belediye Başkanlığı İŞKUR’da yaptıkları açıklamada alınacak 12 personelin 1 Çöp Kamyon Şoförü, 2 Beden İşçisi ve 9 Sulama Sistemleri Montaj İşçisi olarak kurumlar bünyesinde istihdam edileceğini belirtiyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmez. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili ilana başvuruları yapılır.

Çöp Kamyon Şoförü için aranan nitelikler

En az ilköğretim en fazla Lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak (19 Haziran 2002 ve sonrası), C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Altunhisar İlçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Beden İşçisi (Temizlik) için aranan nitelikler

En az ve en fazla ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak (19 Haziran 2002 ve sonrası) ve Altunhisar İlçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Aday alımları kura çekimi ile yapılacaktır. Şartları tutan ve belgeleri tam olan adaylar arasından 25 Haziran 2020 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Keçikalesi Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. 

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numaraları 00005533536 ve 00005533547’dir.

Sivas İli Güneykaya Belediyesi Sulama İşçisi için aranan nitelikler

En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak (22 Haziran 2002 ve sonrası), “CTP Kaynak ve “HDPE Kaynak “işi yapabilmek, Daha önceden tarımsal kapalı sistem sulama işinde en az 2 (iki) yıl süre ile çalışmış olmak, Tarımsal sulamanın devam ettiği sürece arıza durumlarında çağırıldığı zamanlarda da gece ve gündüz işinin görev yapabilmek, Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması (filen yapmış,tecilli, veya muaf) şartları aranmaktadır.

Adaylar için son müracaat tarihi 22 Haziran 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi (Başvuru sayısı ilan sayısının 4 katını geçerse) 25 Haziran 2020 tarihinde 10:00 -11:00 saatleri arasında Güneykaya Belediyesinde yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numarası 00005537884’tür.

Belediyeler 12 personel alımı yapılacağı duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın