Belediyeye Şoför Alımı Kapsamında 10 Kamu Personel Alımı Yapılacak

Belediyeye Şoför Alımı Kapsamında 10 Kamu Personel Alımı Yapılacak
Belediyeye Şoför Alımı Kapsamında 10 Kamu Personel Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediyeye şoför alımı için İSPER iş ilanları için başvuru yapmak isteyen vatandaşların tercihen lise mezunu olması, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmaları ve 696 sayılı KHK da belirtilen şartları taşıması gerekiyor.

BELEDİYEYE ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

İstanbul kamuya şoför alımı son başvuru tarihi 4.11.2021 olarak duyuruldu.

İstanbul belediyesi işçi alımı için aşağıda belirtilmiş olan internet sitesi üzerinden online bir şekilde gerçekleştirilecektir.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

2021-kamu-sofor-alimi-ilan.jpg

KAMUYA ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İstanbul belediyesi şoför alımı için yayınlanmış olan iş ilanları için başvuru yapacakların kullanmakta olduğu aracın temizliğini yapması, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve gerekli bakım işlerini sağlaması gerekmekte.

Kamu personel alımı için görev almak isteyenlerin arıza durumlarında araç onarımları için gerekli bilgilendirmeleri yapması, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve periyodik bakımlarını takip etmesi gerekiyor.

Bütün başvuru yapacak olan şahısların araçlarını bakıma götürmek, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve sürüş esnasında trafik kurallarına uygun olarak araçlarını sürmesi gerekiyor.

Ehliyetlerine madde kullanımı nedeni ile işlem yapılmamış olması, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve ileri seviye sürüş teknikleri konusunda bilgi sahibi olması ayrıca Türkiye vatandaşı olması gerekiyor.

KPSS şartsız personel alımı için görev almak için başvuru işlemlerinde bulunacakların herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve tercihen SRC – 2 belgesine sahip olmaları gerekmekte.

Belediyeye Şoför Alımı Kapsamında 10 Kamu Personel Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın