Bingöl Belediyesi 5 Memur Alımı Yapıyor

Bingöl Belediyesi 5 Memur Alımı Yapıyor
Bingöl Belediyesi 5 Memur Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Belediye Başkanlığı yaptığı açıklamada alınacak 5 personelin Genel İdare Hizmetleri sınıfında Veznedar olarak belediye bünyesinde istihdam edileceğini belirtti.

Adaylar için aranan genel şartlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartları taşımak, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (Askerlik çağına gelmemiş olmak, yapmış olmak, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak) ve Görevini devamlı olarak yapmaya engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartları aranmaktadır.

Veznedar için aranan nitelikler (3 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi veya Ekonometri bölümlerinin birinden mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Veznedar için aranan nitelikler (2 personel)

Meslek Yüksek okullarının Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı veya Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinin birinden mezun olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Başvuru formu (Kurumdan veya Kurum internet sitesinden temin edilecektir), Nüfus cüzdanı aslı veya fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilirse kurum tarafından onaylanacaktır), Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilirse kurum tarafından onaylanacaktır), KPSS sonuç belgesi (Barkodlu), Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini yapmasına engel durumu olmadığına dair beyanı ve 3 Adet fotoğraf (Biri forma yapıştırılacak) istenmektedir.

Başvuru yeri, tarihi, şekli ve zamanı

Adaylar başvuruda istenen belgeler ile birlikte 27 Mayıs 2020 tarihinden 30 Mayıs 2020 günü saat 16:30’a kadar müracaatlarını şahsen, Posta ile veya kurum internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile 8 Mayıs 2020 tarihinde kurum internet sitesinde ve ilan panosunda ilan edilecektir.

Sözlü sınav 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 10:00’da Bingöl Belediyesi Veysel BELGİN Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bingöl Belediyesi 5 Memur Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın