Bolu Göynük Belediye Başkanlığı İtfaiyeci Alım İlanı Yayımlandı

Bolu Göynük Belediye Başkanlığı İtfaiyeci Alım İlanı Yayımlandı
Bolu Göynük Belediye Başkanlığı İtfaiyeci Alım İlanı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göynük belediye başkanlığı tarafından yayımlanan iki adet itfaiye eri alım ilanı ile ilgili belirtilen kadro ve nitelikler belirlenmiştir. Peki itfaiye eri olmak için yapılması gerekenler nelerdir?

Göynük belediye başkanlığı tarafından yayımlanan iki adet itfaiye eri alım ilanını iki farklı mezuniyet şartına bağlanmıştır. Bir adet itfaiye eri alımında 2  yıllık eğitim veren itfaiyecilik ve yangın güvenliği veya sivil savunma ve itfaiyecilik ön lisans bölümlerinin herhangi birinden mezun olma, en az C sınıfı sürücü ehliyetine sahip olma ve 2018 yılı ön lisans düzeyinde en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır. Diğer bir adet itfaiye eri alımında ise lise mezuniyeti, en az C sınıfı sürücü belgesi ve 2018 yılı KPSS lise düzeyinde en az 60 puan almış olma şartı aranmaktadır. Aranan bu özelliklerle birlikte ilanda özel ve genel şartlarda belirtilmektedir.

İtfaiye eri alım ilanında belirlenen genel şartlar:

Göynük belediye başkanlığı iki adet itfaiye eri alım ilanında belirlenen genel şartlar da hemen hemen bütün memur, personel ve işçi alım ilanlarında belirtilen 657 sayılı kanun hükümleri yer almaktadır. Bununla birlikte itfaiye eri ilanına başvuracak adayların görevlerini devamlı yapmalarına engel olacak zihinsel ve bedensel herhangi bir sağlık problemlerinin bulunmaması gerekmektedir. Erkek adaylar da askerlik ile ilgisinin bulunmaması şartı aranmaktadır.

İtfaiye eri alım ilanında belirlenen özel şartlar:

Adayların daha önce çalışmış oldukları kamu kurumlarından disiplin veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların ilan edilen kadrolar için belirlenen mezuniyet, sürücü ehliyeti ve KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. Adaylarda boy ve kilo oranı da aranmaktadır. Erkek adaylar için en az 1.67 metre ve kadın adaylar için en az 1.60 metre boy aranmaktadır. Adayların boylarının son iki rakamı ile kilolarının rakamları arasında en fazla 10 fark bulunmalıdır. Yine bütün adaylarda 30 yaşını doldurmamış olmak şartı da aranmaktadır. İtfaiye eri alım ilanlarında belirtilen kapalı, dar mekan ve yükseklik korkusu gibi durumların olmaması gerekmektedir.

Göynük belediyesi itfaiye eri alım ilanında adaylardan başvuru belgeleri de istenmektedir. bu belgelerden başvuru formu belediye internet sitesinden temin edilecektir. Bu form ile bilikte kimlik kartı, diploma ve mezuniyet belgesi, en az C sınıfı sürücü belgesi, KPSS sonuç belgesi, erkek adaylardan askerlik durum beyanı, bütün adaylardan görevini yapmaya engel sağlık probleminin olmadığına dair beyanları, son 6 ayda çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf ve hangi kadroya başvurmak istediğine dair dilekçe örneği de istenmektedir.

Başvurular 15 ekim 2020 ile 21 ekim 2020 arasında Göynük belediyesi yazı işlerine şahsen yapılacaktır. Posta ve mail yolu ile başvuru kabul edilmemektedir.

Başvuru kılavuzu

Bolu Göynük Belediye Başkanlığı İtfaiyeci Alım İlanı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın