BOTAŞ 268 Personel Alımı

BOTAŞ 268 Personel Alımı
BOTAŞ 268 Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü, İŞ-KUR üzerinden personel 268 alımı yapacak. Mühendis, Uzman Yardımcısı, Büro Görevlisi, İtfaiye Görevlisi ve Teknisyen kadrolarında alım için başvurular başladı.

Başvuru Bilgisi

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden İnternet ortamında yapabileceklerdir. Adaylar için son başvuru tarihi 29 Ocak 2021 olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyen adaylar haberimizin en altında bulunan başvuru kılavuzu linkinde tüm bilgileri öğrenebilirler.

Adaylarda aranan genel şartlar

İŞKUR üzerinden yayınlanan İŞ GÜCÜ kısmında belirtilen 29 Ocak tarihi adayların belirle bölümlerden mezun olma, İŞKUR üzerinde bulunana listede yer alacak adaylara sınav(sözlü) ve evrak teslimi kurumun resmi internet adresi üzerinden duyurulacak olup ayrı bir şekilde tebligat yapılmayacaktır. İşe başlayan adaylar 30 günlük dene süresine tabi tutulacaklardır, Başvuru yapacak adaylar En az 3 yıl boyunca başka bir yere nakil isteyemeyeceklerdir, İlana başvuru yapacak adaylar son başvuru tarihinden itibaren 35 yaşını geçmemiş olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Kılavuzu.

BOTAŞ 268 Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın