Büyükşehir Belediyesi 15 Büro Personeli Alımı

Büyükşehir Belediyesi 15 Büro Personeli Alımı
Büyükşehir Belediyesi 15 Büro Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığının yayınlamış olduğu ilanı göre bakım onarım Personeli ve büro personeli alımı gerçekleştirecek.

Alımı yapılacak  unvanlar 14 bakım onarım personeli ve 1 büro personeli olacağı belirtildi. İstihdam ve istihdam  edecek adaylar Daimi nitelikte İstihdam Edeceklerdir.

Başvuru bilgisi

Adaylardan istenilen şartları ve belgeleri eksiksiz bir şekilde yerine getiren adaylar başvuru kılavuzunda bulunan mail adresine İstenilen belgeleri en geç 3 Şubat 2021 17.00 ne kadar  başvurularını gerçekleştirebilecek derdi. Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adaylarda aranan şartlar

Kurumun  yayınladı ilanına göre yaptığı açıklamada adaylardan Bakım ve Onarım unvanına başvuru yapacak adaylar için erkek aday olma şartları aranmaktadır. Büro personel kadrosuna  başvuru yapacak adaylar da Buse kadın personel olma şartları aranmaktadır.

Adaylarda istenilen belgeler

Başvuru yapmak isteyen adaylar yalnızca başvuru kılavuzunda yer alan mail adresine gönderilen  özgeçmiş/ CV ile başvuru yapabileceklerdir.  İncelenen CV neticesinde uygun bulunan adaylar telefon ile aranarak Mülakat adresine  Çağrılacaklardır.

Başvuru Kılavuzu.

Büyükşehir Belediyesi 15 Büro Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın