Büyükşehir Belediyesi 3 Şoför ve Operatör Alıyor

Büyükşehir Belediyesi 3 Şoför ve Operatör Alıyor
Büyükşehir Belediyesi 3 Şoför ve Operatör Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından İŞKUR’da yapılan açıklamaya göre alınacak personelin 3 personelin en az Lise mezunu daimi kadroda 1 Şoför ve 2 Greyder Operatörü olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Şoför için aranan nitelikler Sadece Eski Hükümlü/TMY olanlar başvuru yapabilir

En az Lise ve dengi okul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak (29 Haziran 2002 ve sonrası), D ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Van merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Greyder Operatörü için aranan nitelikler Sadece Eski Hükümlü/TMY olanlar başvuru yapabilir

En az Lise ve dengi okul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak (29 Haziran 2002 ve sonrası), G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Van merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 29 Haziran 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 14 Temmuz 2020 tarihinde 10:00 – 11:00’da Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Mülakat Sınav Yeri ve Tarihi internet sayfamızdan ayrıca duyurulacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmez. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvuru yapılır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005541722 ve 00005541732’dir.

Büyükşehir Belediyesi 3 Şoför ve Operatör Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın