Büyükşehir Belediyesi 40 Memur Alım İlanı Yayınlandı

Büyükşehir Belediyesi 40 Memur Alım İlanı Yayınlandı
Büyükşehir Belediyesi 40 Memur Alım İlanı Yayınlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre; belediye 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre göz önüne alınarak unvan, sınıf, derece, sayı, nitelik, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları karşılamak kaydıyla boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru  ve itfaiye eri alınacağı belirtiliyor. Belediye tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre;
Herhangi bir ön lisans programından mezun 10 zabıta Memuru, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarından mezun 10 İtfaiye eri, Mahalli İdareler, Mahalli idareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler ön lisans mezunu 20 olacağı belirtiliyor.

Başvuru Şartları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 40 Memur alımı için gerekli başvuru şartları arasında;
KPSSP93 puan türünden en az 75 puan alma, Mahalli İdareler, Mahalli idareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler ön lisans mezunu kadrolar için B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Herhangi bir ön lisans programından mezun zabıta alımı için A sınıfı sürücü belgesine sahip olma, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarından mezun 10 İtfaiye eri kadrosu için  C sınıfı sürücü belgesine sahip olma, daha önceden herhangi bir kamu kurumundan disiplin nedeniyle işten çıkarılmamış olmak, Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, İtfaiye Eri kadrosuna başvuru yapacaklar için sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olma, Yapılan resmi boy ve kilo ölçümü ile birlikte erkelerde en az 1,67, bayanlarda ise 1,60 boyunda olmak. Ayrıca boyun bir metreden fazla olan kısmı ile kilo arasında 10 kg’dan fazla eksi ya da artı fark olmaması gerekiyor.

Başvuru Süresi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 40 memur alımı başvuru tarihleri 28 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olup, 2 Eylül 2020 mesai bitimine kadar devam edeceği açıklandı. Başvuruların Mithatpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:2 Adapazarı/SAKARYA adresindeki Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı yerleşkesinde bulunan başvuru bürosuna şahsen yapılması gerekiyor. Başvurular sadece şahsen yapılacak olup posta yolu ile yapılacak başvuruların işleme koyulmayacağı ilanda belirtiliyor.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Tarihleri

Başvuruları geçerli olan adaylar arasından KPSSP93 puan türüne göre alınacak kadro sayısına göre 5 kat aday yüksek puandan başlayarak düşük puana göre sıralanarak sözlü ve uygulamalı sınava davet edilecekler. Sakarya Büyükşehir Belediyesi 40 memur alımı sözlü ve uygulamalı sınav tarihleri ise 03.11.2020 ile 03.11.2020 tarihleri arasında Mithatpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:2 Adapazarı/SAKARYA adresindeki Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı yerleşkesinde yapılacağı belirtiliyor.

Başvuru kılavuzu.

Büyükşehir Belediyesi 40 Memur Alım İlanı Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın