Çanakkale Belediyesi En Az İlkokul İŞKUR İşçi Alacak

Çanakkale Belediyesi En Az İlkokul İŞKUR İşçi Alacak
Çanakkale Belediyesi En Az İlkokul İŞKUR İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale Belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde çalıştırılmak üzere işçi alımı gerçekleştirilecek.

İlana göre belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 Su arıza işçisi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylar için istihdam niteliği daimi nitelikte olduğu açıklandı.

Başvuru Şekli

Başvuru yapmak isteyen adaylar Alabey Mahallesi Çınar başı caddesi no:15 Bozcaada adresine şahsen veya posta yolu ile istenilen belgeler ile birlikte müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 17 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup 18 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir. 18 Şubat 2021 tarihinde saat 17.00 da sona erecektir.

Başvuru yapacak adaylar bu tarihleri dışında başvuru yapamayacak olup şahsen veya posta yolu dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylarda Aranan Müracaat Şartları

Başvuru yapacak adaylar En Az ilkokul mezunu olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme, kamu haklarından mahrum olmama şartları ile 1 adet su arıza işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aranan şartları ve istenilen belgeleri yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Başvuru yapmak isteyen adaylar Şahsen veya posta yolu ile başvuru yaparken Kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, en az kalfalık seviyesinde tamircilik belgesi, F sınıfı belgelerini de posta yolu ise posta ile şahsen iste şahsen belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Çanakkale Belediyesi En Az İlkokul İŞKUR İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın